Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tigla metalica Blachotrapez Tysenia Pladur Wrinkle mat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

81 lei Lei
Brand
BLACHOTRAPEZ
Cod produs
BTTY - PWM
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Pretul este exprimat orientativ pentru 1mp tabla tip tigla metalica fara accesorii.

Pretul de ofertare se va da dupa consultarea producatorului polonez.

Pentru o oferta completa in functie de necesarul dorit ne puteti contacta prin telefon la : 0726.233.522, Whatsapp : 0785.095.065, sau mail : office@axa-shop.ro

Noutatea din oferta BLACHOTRAPEZ se distinge prin calitatea inalta a manoperei. Tabla de top, furnizata de companii metalurgice renumite: thyssenkrupp - liderul pietei mondiale sau TATA STEEL, garanteaza durabilitate ani de zile.

Tigla metalica TYSENIA cu un singur modul este o solutie moderna pentru acoperisuri care cauta un efect vizual unic al suprafetei acoperisului.

Aspectul minimalist si brut al placilor de acoperis se armonizeaza cu tendintele arhitecturale actuale, iar forma plana garanteaza o utilizare universala.

Forma liniara a TYSENIA este decorata cu o tripla reliefare subtila, iar caracteristica sa este un profil scazut - 2,5 milimetri. TYSENIA poate fi instalat atat ca acoperis, cat si ca finisaj original al fatadei. In plus, placile de acoperisuri plate sunt usoare, ceea ce le face ideale nu numai pentru constructii moderne, ci si pentru renovarea acoperisurilor cladirilor vechi.

Tigla de acoperis plata din otel monomodul TYSENIA de la BLACHOTRAPEZ a fost proiectata pe baza celor mai recente tendinte ale pietei.

Forma sa moderna, plata, il face sa se incadreze perfect in ipotezele arhitecturii moderne. Datorita profilului scazut caracteristic cu o nervura tripla delicata, TYSENIA impresioneaza prin aspectul sau minimalist. Ca rezultat, noua tigla de acoperis din otel combina designul inovator si forma ergonomica cu otelul de cea mai inalta calitate.

Aplicatie:

- Table tip tigla din otel, furnizate sub forma de elemente finite, sunt utilizate pentru invelitori de acoperis cu o inclinatie de cel putin 25. Modulele Tysenia pot fi, de asemenea, montate ca un finisaj de fatada. Aceste table sunt utilizate ca elemente de finisare si de protectie ale cladirilor.

- Tabla tip tigla trebuie utilizata in conformitate cu: proiectele tehnice ale cladirilor, instructiunile si recomandarile de montaj ale producatorului, standardele si reglementarile tehnico-constructive in vigoare.

- La imbinarile foilor de tabla si la streasina, indepartati bariera anti-condens prin decupaj, astfel incat apa si umiditatea din exterior sa nu fie absorbite in stratul de material.

- Blachotrapez recomanda Cumparatorului sa achizitioneze toate materialele necesare pentru a efectua o singura investitie intr-o singura comanda.

- In cazul unei comenzi suplimentare, pot aparea diferite nuante si structura, ceea ce nu depinde de Producator.

- Materialul utilizat are o gama larga de aplicatii datorita clasificarii de mediu, ceea ce, printre altele, confirmam prin perioada indelungata de garantie, in functie de material.

Tysenia - Dimensiuni, Sectiunea transversala si longitudinala.

Detalii tehnice:

- Latimea totala: ~1236 mm

- Latimea utila de acoperire reala: 1198 mm

- Inaltimea profilului tiglei: 30 mm

- Adancimea profilului: 2,5 mm

- Inaltimea profilului tiglei: 350 mm

- Lungimea a foii de tabla: 373 mm

- Lungimea cuta: 200 mm

- Grosimea produsului finit (otel): 0,5 mm.

- Greutate: 4,82 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura