Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tigla metalica Blachotrapez, RetroPlus 25 mat AM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

69 lei Lei
Brand
BLACHOTRAPEZ
Cod produs
BTRP-matAM
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Pretul este exprimat orientativ pentru 1 mp tabla tip tigla metalica fara accesorii.

Pentru o oferta completa in functie de necesarul dorit ne puteti contacta prin telefon la : 0726.233.522, Whatsapp : 0785.095.065, sau mail : office@axa-shop.ro

Panou pentru acoperisuri RetroPlus

Aspect clasic si forma moderna:

Panourile de acoperis cu falt vertical sunt o solutie inspirata din modul traditional de invelire pe falt. Nevoia de inovatie a facut ca firma Blachotrapez sa proiecteze un produs caracterizat printr-o serie de perfectionari - panoul de acoperis cu falt vertical Retro. Functionalitatea, rapiditatea si simplitatea montajului, au fost integrate cu aspectul deosebit al produsului, care corespunde celor mai ridicate standarde in estetica.

Imbinarea acestor caracteristici intr-un singur produs permite multiple posibilitati in formarea imaginii pantei acoperisului.

In functie de efectul planificat, se poate sublinia stilul traditional al constructiei sau evidentierea caracterului sau modern. Clasicul si minimalismul in aspect si forma cu linii drepte fac panoul de acoperis Retro sa se preteze perfect, atat la renovarea cladirilor istorice, cat si in constructii moderne, dar si in cladiri religioase si de utilitate publica. Arhitectura contemporana il foloseste in doua modalitati- poate indeplini functia de invelitoare pentru acoperis, insa poate reprezenta si un finisaj original al fatadei, in asezare orizontala si verticala.

Dotarea panourilor in inchidere cu click permite imbinarea rapida si sigura cu pastrarea etanseitatii ridicate, ce le confera un avantaj asupra tiglei cu falt dublu.

Orificiile de montaj amplasate de-a lungul faltului permit acoperirea suruburilor de fixare de catre panoul invecinat, avand un impact pozitiv asupra esteticii invelitorii de acoperis. Rigiditatea crescuta permite asezarea panoului pe sipci, cu omiterea cofrajelor versantilor. Un atu suplimentar este posibilitatea utilizarii panoului de acoperis cu sistemul Hydrocontrol, care asigura o protectie eficienta impotriva umezelii.

Film prezentare montaj panouri BlachoTrapez RetroPlus

Panoul Retro 25

Panourile se preteaza perfect la renovarea cladirilor monument (conace, biserici, case din piatra), indeplinind totodata cerintele formelor moderne de arhitectura. In plus, ca panouri de acoperis cu durabilitate deosebita, reprezinta o alternativa atractiva economic pentru alte materiale de invelire fabricate din tabla.

Proprietati Retro 25:

- Trei variante de latime

- Disponibilitate in toata gama de culori oferita de Blachotrapez

- Versiune fara stantare, cu o stantare sau doua stantari

- Inaltime falt 25 mm.

Avantaje si beneficii ale utilizarii sistemului Hydrocontrol

- Absorbtia umezelii, care apare pe partea interioara a invelitorii de acoperis, in urma condensarii vaporilor de apa,

- Protectie suplimentara impotriva coroziunii, mai ales in cladirile cu mediu chimic activ (de ex. grajduri cu animale vii),

- Rezistenta mai buna decat in cazul izolatiilor standard si barierelor de vapori, rezistenta la deteriorarile mecanice (rupere), nu se degradeaza,

- Usor de pastrat curate (curatare cu ajutorul dispozitivelor standard, de ex. cu furtunul sau cu dispozitiv de spalare sub presiune),

- Cresterea nivelului izolatiei fonice a acoperisului,

- Ignifug si rezistent la degradarea bacteriana.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura