Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tigla metalica Blachotrapez, Germania Simetric 25 MAT/AM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

51 lei Lei
Brand
BLACHOTRAPEZ
Cod produs
BTGS-MAT
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Pretul este exprimat pentru 1 mp tigla metalica fara accesorii.

Pentru o oferta completa in functie de necesarul dorit ne puteti contacta prin telefon la : 0726.233.522, Whatsapp : 0785.095.065, sau mail : office@axa-shop.ro

Un produs inovator si deosebit, se diferentiaza de produsele similare prin profilul inaltat si stantarea unica tripla, conferind acoperisului invelit un aspect expresiv, atemporal si neobisnuit.

Tigla metalica GERMANIA SIMETRIC iti va face acoperisul sa fie nu numai frumos, ci si deosebit de durabil si practic.

Tigle din tabla fac parte din cele mai frecvent folosite invelitori de acoperis, folosite la cladiri de locuinte, obiecte religioase, in gospodarii si la cladiri de utilitate publica. Fiind formate dupa modelul tiglei clasice, produsele noastre tip combina traditia si modernitatea. Tot mai frecvent sunt preferate ca o invelitoare durabila, atat la constructii noi cat si la renovari.

Procesul de fabricatie, complet automatizat, permite taierea tablei la lungimea dorita. De aceea putem sa realizam cele mai neobisnuite comenzi, reducand in acelasi timp la minim cantitatea de deseuri produse. Calitatea superioara de acoperire este asigurata de sisteme complete de elemente de finisare, table plate, etansari si fixari.

Avantaje si proprietati:

Fara indoiala, avantajul tiglei din tabla consta in greutatea ei exceptional de redusa. Greutatea unui metru patrat de tabla este de cca. 4,5 kg, deci aproape de 10 ori mai putin decat tigla ceramica traditionala. Invelitoarea usoara nu incarca excesiv si nu afecteaza structura intregii cladirii. Tiglele noastre din tabla pot sa se mandreasca cu un aspect elegant, durabilitate si economie, de ex. tipul Germania se deosebeste printr-un profil inaltat si o gofrare tripla unica. Acest model este protejat de catre Autoritatea pentru Armonizare in cadrul pietii interne a Uniunii Europene.

Detalii tehnice:

- Latime totala: ~1215 mm

- Latimea utila de acoperire reala: 1120 mm

- Grosimea produsului finit (otel): 0,5 mm

- Grosimea produsului finit (Aluminiu): 0,6 mm

- Lungimea cuta: 224 mm

- Inaltimea profilului tiglei: 25 mm

- Adancimea profilului: 20 mm

- Inaltimea profilului tiglei: 350 mm

- Lungimea minima a foii de tabla: 720 mm

- Lungimea maxima a foii de tabla: 5970 mm*

* Axa-Shop nu va fi responsabil pentru daunele mecanice rezultate din transportul in foi mai lungi decat cele recomandate in detaliile tehnice ale profilului. Comandarea foilor mai lungi decat cele recomandate mareste riscul de deteriorare in timpul transportului, procesarii si asamblarii. Foile mai lungi decat cele recomandate pot fi deformate. Recomandarea este legata de tehnologia de productie cat si de extinderea materialului sub influenta amplitudinii de temperaturi.

Germania Simetric - Dimensiuni, Sectiunea transversala si longitudinala.

Table tip tigla din otel, furnizate sub forma de elemente finite, sunt utilizate pentru invelitori de acoperis cu o inclinatie de cel putin 14. In cazul materialului Colorcoat HPS200Ultra panta minima a acoperisului este de 11. Aceste table sunt utilizate ca elemente de finisare si de protectie ale cladirilor. Tabla tip tigla trebuie utilizata in conformitate cu: proiectele tehnice ale cladirilor, instructiunile si recomandarile de montaj ale producatorului, standardele si reglementarile tehnico-constructive in vigoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura