Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Centrala termica Vaillant ecoTEC Plus VU 486/5-5, 45.2kW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11900 lei Lei
Brand
VAILLANT
Cod produs
0010021530
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Centrala termica Vaillant ecoTEC Plus VU 486/5-5, 45.2kW - Incalzire este recomandata pentru suprafete de pana la 400 mp a locuintei la o inaltime a locuintei de 2.5m, in functie de gradul de izolare al cladirii.

Kit-ul de evacuare al gazelor arse este inclus in pret. Pentru preparare apa calda menajera este compatibila cu boilerele Vaillant : VIH 200, VIH 300, VIH 300S, VIH 400.

Diagnosticare cu ajutorul ecranului LCD. Sistem eBUS
Cu ajutorul afisajului electronic, se poate identifica in orice moment starea de functionare a centralei indicand atat temperatura dorita la incalzire si apa calda menajera, cat si temperatura reala pe tur. Mai mult de atat, cu ajutorul ecranului LCD se pot citi si modifica atat starile interne, cat si parametrii tehnici oferind avantajele unei diagnosticari rapide si posibilitatea accesului imediat pentru orice fel de interventie.
Diagnosticare software
Placa electronica a centralelor termice cu tehnica condensatiei are un sistem dublu de verificare cu doua microprocesoare. Toate functiile aparatului sunt verificate de doua ori. In plus este posibila modificarea setarilor prin intermediul legaturii directe la un PC.
Usor de instalat si pozitionat

Dimensiunile compacte si greutatea redusa fac posibila montarea in orice incapere, chiar si in varianta cu rezervor de apa extern.

Sistemul eBUS

Sistemul eBUS permite comunicarea bidirectionala intre componentele de comanda ale centralei, interfata, automatizari si termostatul de camera. Acest sistem ofera fiabilitate produsului, timp de raspuns redus, usurinta in utilizare. Pe scurt - mai mult confort.

Tehnica condensarii reprezinta un pas foarte important in utilizarea rationala a energiei, inregistrand avantaje semnificative in exploatarea resurselor naturale si protejarea mediului inconjurator. Consumul de energie al centralelor termice cu tehnica condensarii ecoTEC, este cu siguranta inferior centralelor termice ce utilizeaza tehnologia traditionala. Prin tehnica condensatiei, se utilizeaza caldura vaporilor de apa continuti de gazele arse eliminate. Acest lucru duce evident la reducerea consumului de gaz si implicit la reducerea emisiilor de noxe.

Principalele avantaje ale noilor centralele termice cu tehnica condensarii decurg din faptul ca au o eficienta a arderii cu 17% mai mare decat centralel termice conventionale. Avand in vedere ca centrale termice conventionale au o eficienta a arderii de 91%, centrale termice Vaillant in condensatie ajung la o eficienta a arderii de 106%.

Avantajele centralelor termice in condensatie VAILLANT ecoTEC Plus:

Peste 133 ani de experienta;
Eficienta* 106%;
Emisii de noxe reduse cu 20 mg/ kW;
Consum de combustibil mai mic cu 15 - 16%;
Functionare la presiune scazuta a apei (0,15 bari si 1,5 l/min);
Sistem antiblocare;
Diagnosticare cu ajutorul display-ului;
Diagnosticare software;
Protectie antiinghet;
Modularea flacarii;
Sistem inteligent de aprindere;
Premiul "IF Design 2002";
2 ani garantie.

* Eficienta la puterea nominala si Hi(50/30)

Pentru apa calda menajera este compatibila cu boilerele Vaillant : VIH 200, VIH 300, VIH 300S, VIH 400.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura