Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cazan mixt lemn/pelet Arca LPA Duo Matic 90R, fara snec

0 stars: 0.00 din 0 pareri

56160 lei Lei
Brand
ARCA CALDAIE
Cod produs
LPA90R
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Arca LPA Duo Matic

Arzatorul automat pe peleti este inclus.

Snecul (sistemul automat de alimentare cu combustibil - pelet) si rezervorul de stocare peleti nu sunt incluse. Acestea se comanda separat.

Functionarea are loc in mod alternativ lemne sau peleti folosind programul dorit de catre utilizator pe display-ul panoului electronic cu optiunea de a porni in automat peletii odata epuizat lemnul.

Cu solutia tehnica adoptata in calculul termo tehnic nu se adauga puterile lemn/pelet intrucat functionarea este alternativa si niciodata concomitenta.

Centrala LPA DUO MATIC ofera randamente foarte ridicate datorita schimbatorului marit pus in spatele corpului centralei. Utilizand lemne se atinge un randament de peste 90%. Utilizand peleti se atinge 92%.

Specifica geometrie a schimbatorului denumita "la uscat" garanteaza curatenia conductului de schimb fara plasarea unor turbolatori inutili cu actionare manuala cum se intampla de obicei la cele mai intalnite produse de pe piata.

Tehnologia schimbatorului la uscat fata de cea cu tuburi de fum, permite o modulare a puterii centralei in functionarea cu lemne pana la 50% si in functionarea cu peleti pana la 20%.

Detalii:

- Greutate - 920 kg

- Garantie - 36 luni

- Produs in - Italia

- Agabaritic - DA

- Putere termica - 90kW

- Tip combustibil - Mixt Lemn/Pelet

Pliant ARCA LPA DUO MATIC.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura