Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cazan mixt lemn/pelet Domusa Teknik Dual Therm 35, 35kW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31970 lei Lei
Brand
DOMUSA TEKNIK
Cod produs
TDUA000001
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cazan cu functionare pe baza de lemn si peleti Dual Therm

- Schimbare automata a combustibilului utilizat.

- Putere: 35 kW - peleti, 31 kW - lemn.

- Sistem de preincalzire a apei de pe retur.

- Buncar pentru peleti inclus de 145kg.

- Sisteme de curatire automata a arzatorului si a schimbatorului de caldura.

- Aprindere automata a lemnului.

- Functionare cu tiraj fortat.

- Clasa 5 (cea mai buna) conform standardului EN-303 referitor la eficienta si emisia de noxe

- Patru moduri de functionare: peleti, lemn, lemn cu aprindere automata, mixt lemn-peleti.

Disponibil in variantele:

Domusa Teknik Dual-Therm 25 kW
Domusa Teknik Dual-Therm 35 kW

Prezentare video produs:

DUAL THERM - lemn/pelet

- Dual Therm 35 este o centrala pe lemne si peleti de ultima generatie, cu performante ce au condus la obtinerea celei mai inalte certificari a calitatii la nivel european: Clasa 5 conform standardului EN 303-5, avand un randament de peste 91%, grad ridicat de siguranta in utilizare si emisii scazute.

- Cazanul Dual Therm 35 este destinat utilizatorilor de cazane termice pe baza de biomasa, fiind o solutie inovativa prin care arderea a doua tipuri de combustibil poate fi realizata cu ajutorul unui singur produs, unic in piata.

- Acesta pastreaza toate avantajele referitoare la performantele si confortul in exploatare ale unui cazan cu functionare pe baza de peleti complet automatizata, insa ofera si posibilitatea de a utiliza lemnul ca un combustibil alternativ, avand o camera de ardere speciala pentru acesta.

SCHIMBARE COMBUSTIBIL

Cazanul DUAL THERM 35 permite utilizarea atat a lemnului cat si a peletilor, in functie de preferintele utilizatorului. Cazanul trece automat in functionarea pe baza de peleti in cazul in care lemnul din camera de ardere s-a terminat, scapandu-va astfel de grija de a alimenta constant si garantand confortul in utilizare.

CAMERA DE ARDERE SPATIOASA

Camera de ardere de dimensiuni ridicate, ce permite utilizarea lemnului cu o lungime de pana la 50 cm, impreuna cu eficienta ridicata obtinuta prin modulatia electronica, confera o autonomie marita in cazul functionarii pe baza de lemne.

BUNCAR DE PELETI INCLUS

Cazanul DUAL THERM 35 este echipat standard cu un snec de alimentare si cu un buncar de 145 kg pentru peleti.

CONFORT

La acest cazan putem utiliza lemnul drept combustibil, beneficiind in acelasi timp de confortul oferit de un cazan complet automatizat cu functionare pe baza de peleti.

CURATIRE AUTOMATA

Curatirea cazanului DUAL THERM se realizeaza complet automat. Are un set de spirale (turbulatori) care retin gazele de ardere pentru a creste performanta si in acelasi timp curata reziduurile de cenusa din schimbatorul de caldura. Spiralele sunt conectate la axul unui motor printr-un sistem cu came care le misca in mod regulat pe verticala, facand astfel posibila curatarea schimbatorului de caldura. Arzatorul este de asemenea curatat in mod automat. Partea de jos a camerei de ardere are un sistem care asigura transferul periodic al cenusii rezultate in urma arderii in cenusar. Curatarea se face chiar si cand arzatorul este in functiune, nemaifiind necesara oprirea centralei. Acest aspect creste performantele de ardere ale combustibilului si maximizeaza confortul in exploatare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura