Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cazan pe peleti Arca Granola Automatica 20R - 20kW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16460 lei Lei
Brand
ARCA CALDAIE
Cod produs
ARCA_GRA20R
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Granola Automatica - Este o centrala din otel care functioneaza cu peleti din lemn natural, cu control si gestiune electronica ale functiilor automatice de aprindere, alimentare si reglare a instalatiei. Este posibila utilizarea unor anumiti combustibili granulari, si anume coji de alune, samburi de masline sau altceva consultand in prealabil serviciul nostru de prevanzare.
Componente profesionale pentru modelele GRANOLA AUTOMATICA

Comparatia fata de componentele ieftine sau derivate de la semineele pe peleti, care se folosesc astazi pe piata centralelor pe peleti de putere mica este clara si evidenta. Deoarece alegerea unei centrale este indicata daca folosinta este continua, daca exista spatiul tehnic dedicat centralei, daca locuinta de incalzit este mai mare de 70 mp si sunt necesare mai multe ore zilnice de incalzire. Un semineu pe peleti idro sau o centrala pe peleti cu componenetele unui semineu este recomandata daca folosirea este ocazionala, daca locuinta de incalzit este mica sau daca nu exista spatiul tehnic pentru a plasa centrala tinand cont ca rezervorul peletilor unei centrale garanteaza o autonomie de 6 ori mai mare decat cel al unui semineu.

Siguranta:

Un schimbator din otel scufundat in apa centralei raceste generatorul in caz de exces de temperatura, folosind apa rece din reteaua menajera. Supapa de evacuare termica este furnizata la cerere si este recomandata la instalatii cu vas inchis.

Focar uscat anticondens

Combinand peste 15 ani de experienta maturata in domeniul de combustie al centralelor cu lemne, zona de combustie a Granolei foloseste un sistem de schimb la uscat testat si functional. Cu solutia adoptata se minimalizeaza resturile solide de pe suprafete si se usureaza operatiile de curatare. Functia anticondens este asigurata de mentinerea flacarii intr-un sector uscat impiedicandu-le sa atinga suprafetele umede in mod direct. Se previne in acest fel formarea gudronului si in timpul functionarii si in fazele de tranzitie, (si anume in timpul aprinderii si stingerii, in timpul carora temperatura este limitata), tipica centralelor cu tuburi de fum si focare umede.

Aprindere cu absorbtie scazuta functionare cu consum scazut

Aprinderea este automata, cu un flux de aer cu o temperatura de peste 650gradeC. Aprinzatorul construit in aliaj special de otel rezistent la inalte temperaturi, absoarbe o putere electrica limitata la circa 300W pentru putine minute. O data pornita, centrala prezinta consumuri electice limitate la cateva zecimi de Watt, datorata snecului orizontal.

Combustie controlata in aspirare

Ceea ce diferentiaza Granola automatica de centralele traditionale cu peleti, este tehnologia in aspirare pe care o foloseste. Camera de ardere, conducta de alimentare si tot traseul fumului sunt de fapt in depresiune intrucat ventilatorul pus pe evacuare lucreaza in aspiratie. De fapt este garantata o functionare in siguranta intrucat in cazul unei accidentale lipse de etansare a garniturilor, va fi o aspirare de aer si niciodata o iesire a flacarii.

Electronica digitala multifunctionala

In afara de numeroase controale pentru siguranta si pentru gestiunea tuturor functiilor centralei, electronica este in masura sa gestioneze toata instalatia, inclusiv un acumul inertial (puffer), un boiler pentru apa sanitara, si o alta sursa de generatie rinovabila ca de exemplu un panou solar. totul cu o simpla reglare a unor anumiti parametrii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura