Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Boiler electric Ferroli Calypso 100 VE - 100 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

820 lei Lei
Brand
FERROLI
Cod produs
E401X7QA
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Noile linii de productie pentru gama de boilere electrice Ferroli dispun de un inalt grad de automatizare cu un sistem de control computerizat de inalta eficienta si garanteaza un nivel calitativ ridicat al produselor.

Boilerele electrice cu acumulare sunt fabricate in intregime din otel superior, laminat la rece.

Orice boiler electric Ferroli CALYPSO 100 VE - 100 Litri este foarte tehnologizat si digitalizat pentru a putea fi foarte eficient atunci cand este folosit pentru incalzirea apei. Fiind un boiler care functioneaza cu energie electrica, acesta este si fabricat 100% din otel de cea mai buna calitate care a fost si laminat la temperaturi scazute

La fel ca orice boiler electric Ferroli, si cele de la Calypso, indiferent de capacitate, vor avea incorporate in sistem, solutii de siguranta pentru protectie in caz de suprapresurizare si supraincalzire.

Acest lucru este garantat de un termostat care este montat special pentru a indeplini aceste functii si care va trimite un semnal de oprire automata in caz ca acest lucru se intampla.

O alta functie a acestui termostat este de a opri functionarea boilerului atunci cand se atinge temperatura setata de utilizator.

Date tehnice despre acest Boiler electric Ferroli CALYPSO 100 VE - 100 Litri

Recomandarea noastra de achizitionare a unui astfel de boiler se datoreaza si duritatii si rezistentei in fata socurilor si a trecerii timpului care parca nu afecteaza componentele din interiorul acestui boiler.

Pe interior au fost aplicate straturi speciale de siliciu folosindu-se o linie speciala computerizata de smaltuire aplicata electrostatic. Boilerul este rezistent la socuri si coroziuni si este si echipat cu un anod de magneziu de dimensiuni mari care garanteaza o durata lunga de functionare. Tot ceea ce va trebui sa faci este sa setezi ce temperatura vrei sa aiba apa din boiler, iar acesta va functiona perfect si econom.

Avantaje:

- Garantie 3 ani

- Anod cu concentratie mare de magneziu

- Izolatie cu spuma poliuretanica de inalta densitate

- Componente reciclabile

- Dimensiuni compacte

- Lampa pilot, indicator pornit/oprit

- Termostat protectie supraincalzire cu dubla siguranta si supapa de siguranta

- Carcasa exterioara din otel vopsita in camp electrostatic

Caracteristici:

- Putere electrica: 1,5 kW

- Presiune maxima: 8,5 Bari

- Dimensiuni: 438 x 555

- Greutate: 25kg

Pliant boiler Ferroli CALYPSO VE

Manual tehnic boiler Ferroli CALYPSO VE
Trimite mesaj
Din Gura in Gura