Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Boiler cu 2 serpentine Ferroli Ecounit 150-2 WB 150 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2780 lei Lei
Brand
FERROLI
Cod produs
1030106203001
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Este un boiler indirect pentru sisteme solare (dotat cu doua serpentine), are o capacitate de 150 de litri, se amplaseaza vertical si prezinta o constructie robusta.

Boilerul are rezervor din otel emailat, rezistent la presiune, izolat la interior cu un strat de siliciu, se utilizeaza exclusiv pentru prepararea apei calde menajere, avand o eficienta sporita.

Caracteristicile unui boiler cu 2 serpentine Ferroli Ecounit

Modelele de boiler solar cu 2 serpentine Ferroli Ecounit de 400 si 500 litri beneficiaza de o izolatie termica foarte buna din spuma poliuretanica dura cu o grosime de 50 mm.

Modelele de boiler Ferroli cu 2 serpentine de 750, 1000 si 1500 litri sunt izolate cu spuma poliuretanica moale de 100 mm.

Serpentinele sunt largi pentru a permite transferul de caldura mai repede si mai eficient.

Toatel boilerele Ferroli cu 2 serpentine au un tratament inerior cu Titanium Email impotriva coroziunii.

Instalare rapida si usoara pentru orice model de Boiler solar cu 2 serpentine Ferroli ECOUNIT.

Modelele sunt dotate cu flansa de inspectie.

Boilerele Ferroli sunt rezistente. Presiunea maxima de lucru este de 10 bari pentru vasul de apa calda si de 16 bari pentru serpentine.

Toate boilerele Ferroli au posibilitatea de montare a unei rezistente electrice de 3/ 4,5/ 6 sau 7,5 kW pentru modelul de boiler cu doua serpentine Ferroli Ecounit de 400, 500 si 750 litri.

Toate boilerele Ferroli au posibilitatea de montare a doua rezistente electrice de 3/ 4,5/ 6 sau 7,5 kW pentru modelul de 1000 litri.

Toate boilerele Ferroli au posibilitatea de montare a trei rezistente electrice de 3/ 4,5/ 6 sau 7,5 kW pentru modelul de 1500 litri.

Folosirea unui boiler Ferroli cu 2 serpentine va asigura necesarul de apa calda menajera pentru utilizatori casnici sau industriali.

Pentru a fi folosit in conditii optime si la capacitate maxima, boilerul Ferroli trebuie conectat atat la instalatia de incalzire cat si la cea de distributie a apei calde.

Boilerul nu este rezistent la inghet asa ca spatiul in care este amplasat trebuie sa fie unul protejat impotriva temperaturilor scazute.

Schimbatorul cu acumulare al unui boiler Ferroli cu 2 serpentine trebuie amplasat langa sursa de caldura pentru a evita pierderile inutile de agent termic.

In imposibilitatea amplasarii in imediata vecinatate, este recomandata izolarea conductelor.

Boilerul Ferroli Ecounit de 150 litri este un boiler cu acumulare cu doua serpentine fixe, care asigura transferul de caldura rapid si eficient.

Acest boiler de la Ferroli are un tratament interior impotriva coroziunii cu Titanium Email (DIN 4753-3).

Manual Ferroli Ecounit WB
Trimite mesaj
Din Gura in Gura