Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Centrala termica in condensare Baxi Luna Platinum+ 33 GA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6930 lei Lei
Brand
BAXI
Cod produs
7219693
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Platinum+

Un sistem inteligent care face centralele sa gandeasca

Sistem inteligent revolutionar dezvoltat de Baxi pentru gama de centrale cu condensare Platinum. Tehnologia Think face ca Baxi Platinum sa fie solutia ideala pentru centralele ce trebuie sa comunice cu alte componente ale unei instalatii de incalzire si producere de apa calda, permitand realizarea mai usoara a unor sisteme integrate complete, eficiente din punct de vedere energetic.

In plus, platforma Think face centrala mult mai usor de folosit, in conformitate cu traditia Baxi de a proiecta produse cu interfata prietenoasa pentru utilizator. Chiar si utilizatorii mai putin experimentati pot sa interactioneze cu usurinta cu noul panou de control detasabil si sa programeze cu maxima simplitate confortul dorit in locuinta.

Electronica de ultima ora, eficienta ridicata si designul modern fac gama Platinum + ideala atat pentru instalarea in cladirile noi, cat si pentru inlocuirea centralelor existente.

Noile centrale Baxi Platinum+ cu panou de control Think, ofera un confort inteligent si simplu!

Luna Platinum+

In cazul modelelor Luna Platinum + Combi, apa calda menajera este incalzita instantaneu la trecerea prin centrala.

Se obtine astfel o productie continua de apa calda, fara a fi necesar un boiler care ocupa spatiu si la care sa se astepte incalzirea apei din rezervorul de stocare.

Apa calda menajera instantaneu, nelimitat

Gama larga de modele Luna Platinum+ permite utilizatorului sa aleaga centrala potrivita pentru cantitatea de apa calda menajera (ACM) necesara gospodariei sale:

- Luna Platinum+ 33 = 18,9* l/min de ACM

O interfata de ultima ora

Baxi a dezvoltat pentru noua gama de centrale Platinum+ un panou de comanda detasabil inovator, cu functii de cronotermostat modulant. Panoul se distinge printr-un display retro-iluminat de mari dimensiuni cu contrast ridicat, usor de utilizat datorita selectorului central rotativ si a doua butoane laterale destinate setarii confortului si programarii complete a centralei. Electronica avansata permite

o integrare usoara a centralei cu diferite tehnologii de incalzire si producere apa calda, dezvoltand un sistem integrat complet. Printre alte numeroase functii, aceasta permite controlul direct al functionarii unui sistem solar, fara a mai fi necesara achizitionarea unei automatizari separate, reducand costurile instalatiei si crescand eficienta intregului sistem.

Confort inteligent cu Baxi Mago

Intreaga gama Platinum+ este compatibila cu telecomanda cu WiFi Baxi Mago, disponibila optional, care permite controlul de la distanta si prin Internet al confortului locuintei. Aplicatia poate fi instalata pe un telefon mobil sau pe o tableta si permite controlul uneia sau mai multor locuinte prin reglarea temperaturii ambientului si a apei calde conform unor programe personalizate, reglarea pantelor climatice, afisarea consumurilor, vizualizarea parametrilor de functionare, diagnosticarea avariilor centralei, etc.

Pompa modulanta cu functie automata de dezaerare

Pompa de circulatie poate functiona la turatia maxima, minima sau in modul ?automat?:

in acest caz, turatia va fi setata astfel incat diferenta de temperatura tur/ retur la functionarea pe incalzire sa ramana constanta 20 gradeC, determinand reducerea consumului pompei si, datorita solicitarii mecanice mai reduse (comparativ cu o pompa care functioneaza intotdeauna la viteza maxima) o reducere a costurilor de intretinere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura