Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Centrala termica in condensatie Baxi Luna Duo-Tec E 40, 40kW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6250 lei Lei
Brand
BAXI
Cod produs
A7720028
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Luna Duo-tec E

Design nou, aceeasi calitate fiabila

Luna Duo-tec E: binecunoscuta centrala Baxi a fost reproiectata cu o noua estetica moderna, in linie cu noile tendinte de design, care permit integrarea centralei in ambiente moderne.

De asemenea, panoul de comanda a fost complet actualizat si este echipat cu un nou afisaj retroiluminat, mai luminos si mai usor de utilizat datorita butoanelor dedicate si independente.

Centrala, mai placuta si mai moderna datorita noii restilizari, beneficiaza in continuare de caracteristicile gamei Duo-tec.

Caracteristici centrala termica Baxi Luna Duo-Tec E 40:

- Design nou modern si elegant- Plaja ampla de modulare pana la 1:7 (1:6 la mod. 1.12 GA) ce permite o eficienta crescuta si o functionare mai silentioasa.

- GAC (Gas Adaptive Control): control automat al randamentului de combustie prin monitorizarea calitatii gazului.

- Pompa de circulatie cu eficienta ridicata si modulare totala.

- Panou de comanda digital cu ecran LCD mare, retroiluminat

- Posibilitate de control prin Internet utilizand cronotermostatul modulant cu WIFI Baxi Mago (cod 7652303) - optional

- Prevazuta pentru racordarea la sistemul solar integrat Baxi

- Izolare fonica si termica superioara

- Acces frontal pentru diagnosticare avansata

Pompa modulanta cu functie automata de dezaerare

- Pompa de circulatie poate functiona la turatia maxima, minima sau in modul "Automat": in acest caz, turatia va fi setata astfel incat diferenta de temperatura tur/ retur la functionarea pe incalzire sa ramana constanta 20 gradeC, determinand reducerea consumului pompei si, datorita solicitarii mecanice mai reduse (comparativ cu o pompa care functioneaza
intotdeauna la viteza maxima) o reducere a costurilor de intretinere.

- Functia de dezaerare a instalatiei se activeaza automat la punerea in functiune a cazanului, sau ulterior la nevoie, prin simpla apasare a celor doua butoane dedicate. Aceasta functie permite evacuarea aerului din circuitul de incalzire pentru a evita blocarea sau supraincalzirea centralei.

GAC Control adaptat la calitatea gazului

- Este un sistem nou, care prin intermediul unei placi electronice inovatoare si a unui nou tip de valva de gaz, regleaza automat amestecul aer-gaz in functie de calitatea gazului, mentinand in permanenta eficienta maxima a combustiei.

Avantaje:

-Nu este necesara interventia manuala pentru reglarea valvei sau inlocuirea duzei de gaz in cazul trecerii de la un tip de gaz la altul.

-Centrala este capabila sa se adapteze permanent la calitatea gazului si la lungimea tevilor de evacuare a gazelor arse, mentinand o eficienta maxima;

- Reducerea consumului de gaze si a emisiilor poluante datorita mentinerii permanente a randamentului la valori maxime.

Confort inteligent cu BAXI MAGO

- Intreaga gama DUO-TEC este compatibila cu telecomanda Wi-Fi BAXI MAGO disponibila optional, care permite controlul de la distanta si prin Internet al confortului locuintei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura