Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Modul interior VVM 310, (400V), incalzire si acm, rezistenta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27174 lei Lei
Brand
NIBE
Cod produs
069430
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
O intreaga instalatie termica intr-un singur echipament interior fabricat complet in Suedia. Pentru modernizarea sistemelor de incalzire existente sau nou construite cu cerinte de inalta performanta pentru apa calda, pot fi combinate cu o piscina / cazan existent.
NIBE VVM 310 este proiectat pentru a fi folosit in combinatie cu pompele de caldura NIBE aer/apa, pentru a crea un sistem de climatizare foarte eficient si flexibil pentru casa dumneavoastra. NIBE VVM 310 are un sistem de control inteligent, usor de utilizat, care asigura incalzirea/racirea si producerea de apa calda intr-un mod eficient si cu performante ridicate.

Instalarea NIBE VVM 310 este foarte simpla, intrucat boilerul de apa, aditionalul electric si pompele de circulatie autoreglabile sunt incluse. Gratie tehnologiei inteligente, aveti in permanenta control asupra consumului de energie al produsului, acesta devenind parte integranta a locuintei dumneavoastra inteligente. Sistemul de control eficient regleaza automat climatul interior, asigurand astfel un nivel de confort maxim, protejand in acelasi timp si natura.

Functioneaza numai impreuna cu pompele de caldura AER-Apa NIBE

Tehnologia utilizata la producerea pompelor de caldura are de fapt la baza un principiu foarte simplu si bine cunoscut. Functioneaza pe acelasi principiu ca si frigiderul, prin tehnologia de comprimare a vaporilor.

Pompele de caldura aer/apa utilizeaza ca sursa de energie aerul din exterior. Cu ajutorul unui compresor controlat prin invertor, sistemul poate fi reglat in orice moment, pentru a corespunde exact necesarului de caldura de care are nevoie casa dumneavoastra. Acest lucru inseamna ca pompa de caldura va consuma doar atunci cand e nevoie, in acesta constand de fapt gradul sau ridicat de eficienta.

Avantaje:

- Inteligent si usor de utilizat

- Functie personalizata cu sistem de control inteligent

- Sistem integrat

- In combinatie cu o pompa de caldura NIBE aer/apa obtineti un sistem perfect integrat.

- Parte integranta a casei dumneavoastra inteligente

- Controlati-va confortul online folosind NIBE Uplink

Date tehnice:

- Inaltime (fara picioare reglabile 30-50 mm): 1800 mm

- Latime: 600 mm

- Adancime: 615 mm

- Greutate neta: 140 kg

- Volum: 270 litri

- Aditional electric in trepte: 3-6-9-12 kW.

NIBE VVM se poate instala oriunde in casa, in bucatarie, pe hol, in garaj. Unitatea contine: boiler apa calda, puffer, automatizare inteligenta cu NIBE Uplink, backup electric aditional, pompe circulatie, supape de siguranta, vana 3 cai, vas expansiune, manometru, senzori temperatura interior si exterior.

Schema instalatie cu pompa de caldura NIBE si modul interior NIBE VVM 310

Manual de utilizare - Modul interior NIBE VVM 310.

Manual de instalare - Modul interior NIBE VVM 310 EMK.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura