Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de caldura sol-apa Nibe F1145-17 (400V)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

57212 lei Lei
Brand
NIBE
Cod produs
065099-080330-3105162320704
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Continut pachet

Nr.
Denumire
Cod SKU
Cantitate

Pret total

1
NIBE-Pompa de caldura F1145-17, Sol-Apa (400V)
065099
1

44,809.00 RON

2
NIBE-Vas tampon UKV 300 Kyla
080330
1
4,052.00 RON

3
Boiler CORDIVARI Bolly1 XL 400
3105162320704
1
7,424.00 RON

Total
56,285.00 RON

Pompa de caldura NIBE F1145 extrage iarna caldura din pamant sau apa, iar apoi, cu ajutorul unui compresor, agentul frigorific se incalzeste la o temperatura si mai ridicata care incalzeste agentul termic. Ulterior, agentul termic este trimis in interiorul locuintei prin radiatoare, incalzire prin pardoseala sau ventiloconvectoare. Vara, ciclul se inverseaza iar locuinta este racita.
NIBE F1145 este o pompa inteligenta prevazuta cu un compresor controlat prin invertor si pompe de circulatie cu viteza controlata. Poate fi utilizata atat pentru spatii casnice cat si comerciale. Pompa se regleaza automat in functie de necesarul de energie termica al locuintei. Astfel, se realizeaza economii semnificative deoarece pompa de caldura functioneaza eficient pe tot parcursul anului, fara a se inregistra perioade cu consum foarte ridicat de energie electrica.

Cu ajutorul aplicatiei NIBE Uplink si a Internetului aveti acces rapid si puteti vizualiza in orice moment starea pompei de caldura si a temperaturii din interiorul locuintei dumneavoastra.

Poate fi conectat la diferite alte echipamente si accesorii, ca de exemplu la un boiler suplimentar de apa calda, la sisteme de recuperare a aerului de ventilatie, piscine, free cooling, incalzire activa si sisteme de incalzire de diferite temperaturi. NIBE F1145 este echipata cu o unitate de control pentru a mentine un climat interior confortabil, in conditii de siguranta si eficient din punctul de vedere al costurilor.

Pe afisajul mare puteti citi si obtine informatii detaliate despre starea si modul de functionare al echipamentului, despre temperaturile din interiorul pompei, acest lucru eliminand necesitatea montarii unor termometre externe.

Caracteristici:

- Eficienta extraordinar de ridicata COP > 5.0 (in functie de sursa de energie din sol sau apa)

- Pompe de circulatie cu viteza controlata care asigura un debit constant de lichid in pompa de caldura

- Interval de temperatura ridicat - Temperatura pe circuitul de tur de pana la 65gradeC (70gradeC)

- Temperatura pe circuitul de retur de pana la 58gradeC

- Functie de programare (temperatura interioara, apa calda, ventilatie)

- Pregatita pentru conectarea la diferite echipamente si accesorii (boilere, free cooling, ventilatie cu recuperare, incalzire piscina, cazane pe gaz, electrice, motorina)

- Posibilitate de control a pana la 4 sisteme de incalzire

- Accesorii pentru conectarea la incalzire piscina, racire pasiva si activa

- Accesorii incluse standard: senzor exterior/ interior, 3 senzori de temperatura de imersie, filtre Y, supapa de siguranta, senzori de monitorizare curent electric, etc.

- Cu ajutorul aplicatiei NIBE Uplink puteti controla de la distanta de pe smartphone sau tableta intreg sistemul dumneavoastra de acasa.

NIBE - Vas tampon UKV 300 Kyla

NIBE UKV 300 Kyla este un vas tampon care este proiectat in principal pentru conectarea la pompe de caldura pentru a obtine volume mai mari cu sistemul de incalzire. Acest lucru optimizeaza functionarea pompei de caldura. NIBE UKV poate fi, de asemenea, conectat pentru a reduce varfurile de caldura temporare cauzate de miscarile din instalatia de conducte in timpul schimbarilor de temperatura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura