Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de caldura monobloc 15 kW Maxa i-32V5 14T, 400V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27460 lei Lei
Brand
MAXA
Cod produs
i-32V5.14T KA
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Pompa de caldura tip Aer-Apa trifazata, reversibila, 3D Inverter cu compresoare DC Inverter cu refrigerant ecologic R32, pompa de circulatie Inverter si motoare ventilatoare Inverter incluse. Functionare in modurile Incalzire si Racire + Productie de apa calda menajera (impreuna cu accesoriul optional livrat separat tip vana deviatoare cu 3 cai).

Tehnologia Inverter a compresoarelor alaturi de motoarele DC fara perii pentru ventilatoare impreuna cu puterea de modulare ridicata asigura o eficienta energetica totala maxima. Extinderea acestor tehnologii asupra tuturor componentelor asigura imbunatatirea EER si a COP si cresc substantial eficienta la sarcini partiale (ESEER si SCOP).

Caracteristici constructive:

- Sistem de comanda proprietar cu reglaj pentru microcontroler, logica de control supraincalzire cu supapa electronica de expansiune.

- Compresoare cu invertor DC: invertor DC rotativ R32.

- Ventilatoare: axiale cu motoare EC brushless fara perii.

- Condensator: circuit optimizat realizat din tevi de cupru si aripioare din aluminiu hidrofile.

- Evaporator: Schimbator de caldura din placi lipite realizat din otel inoxidabil AISI 304 cu cadere de presiune redusa pe partea de apa.

- Circuit frigorific: Circuitul este fabricat din tevi de cupru si include: controlul condensarii, valva electronica de expansiune, vana de inversare, comutatoare pentru inalta si joasa presiune, separator si

receptor de lichid, supape pentru intretinere si control, traductoare de presiune pentru presiune dubla aspiratie, presiune joasa si inalta.

- Sistem hidraulic integrat: pompa de circulatie fara perii cu eficienta ridicata, vas de expansiune, fluxostat, aerisitoare, supapa de presiune (6 bari), manometru, supapa de apa pentru incarcare / descarcare instalatie.

Logica si control:

- Toate unitatile pot functiona in trei moduri diferite: incalzire, racire si productie de apa calda menajera, cu programe specifice care imbunatatesc performantele in toate conditiile, cu gestionarea curbei de temperatura.

- Unitatile din seria V5 sunt capabile sa gestioneze supape de amestec, deviatoare laterale secundare si circulatoare; sunt, de asemenea, capabile sa controleze sistemul solar termic, orice integrare cu surse externe de caldura si integrare cu sisteme externe de automatizare pentru locuinte / cladiri sau de Home Automation. Intreaga serie i-32 / V5 este controlabila de la distanta (accesoriu HI-T) prin accesarea sistemului direct din orice browser (conectare la o retea existenta cu cablu ethernet).

Aplicatia My MAXA

Gestiune de la distanta prin Internet

Aplicatia My MAXA este un sistem inovator de reglaj termic care foloseste smartphone-ul ca panou principal de control al casei tale.

Prin intermediul aplicatiei puteti sa setati temperatura diferitelor incaperi, programarea orara, pornirea si oprirea precum si gestionarea completa a pompelor de caldura din retea.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de pe Google Play si Apple Store.

Control vocal

Prin HUB sau 7Touch puteti controla termoreglarea diferitelor zone ale casei si prin vocea dvs., multumita aplicatiilor precum Amazon Alexa sau Google Home. Este posibil sa gestionati pana la 20 de zone diferite, fiecare cu propriul setpoint de temperatura si cu propriul sistem de racire si incalzire.

Portal: my.maxa.it

Portalul web este accesibil prin orice browser pentru supravegherea sistemelor, permitand programarea saptamanala, vizualizarea prin grafice a variabilelor de sistem, istoricul alarmelor, graficul tendintelor climatice, parametrizarea completa a pompelor de caldura, ideal pentru interventii rapide.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura