Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Centrala termica Immergas Victrix Tera 32 1 ERP 32 kW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4649 lei Lei
Brand
IMMERGAS
Cod produs
3.027371
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Noua gama completeaza oferta Immergas cu centrale termice destinate utilizatorilor care cauta calitate si simplitate. Toate modelele beneficiaza de sistemul de ardere cu preamestec total, caracteristic centralelor cu condensare, asigurand importante economii de combustibil.

Gabaritul extrem de compact contribuie la integrarea usoara in orice ambient, in instalatii noi, dar si ca inlocuitor al unor aparate uzate.

Gama VICTRIX TERA ErP ofera toate avantajele condensarii in conditiile unei utilizari deosebit de simple. Promovand tehnologia cea mai compatibila cu Directivele Europene si cu scopul de a reduce consumul de energie, noua gama de centrale termice se afirma ca o solutie eficienta pentru multe instalatii noi dar si pentru inlocuirea aparatelor existente.

Centrala murala Immergas Victrix TERA este sistemul de incalzire pe care il cautati: rezistent, usor de montat si utilizat. Este o centrala fiabila, usor de utilizat si, datorita tehnologiei in condensare, este ecologica si economica, avand o putere pe incalzire de 28 KW. Este o centrala in tiraj fortat, utila atat in incalzirea locuintelor, cat si in prepararea apei calde menajere.

Componenta cheie a Immergas Victrix TERA 32 Erp este modulul atat de modulul de condensare din inox care are dublu rol. Pe de o parte fiind o piesa principala in procesul de condensare aceasta ajuta utilizatorul sa economiseasca bani la factura de gaz natural, printr-un consum scazut, dar in acelasi timp sa fie prietenoasa cu mediul. Este o centrala tehnologic noua, care se conformeaza deplin noilor directive europene ErP.

Un alt atuu al acestei centrale este modul simplu in care aceasta poate fi utilizata. Afisajul LCD ofera utilizatorilor informatii despre functionarea si parametrii centralei.

Centralele VICTRIX TERA sunt incadrate in clasa 6, cea mai ecologica sub aspectul emisiilor de NOx,

conform Standardelor Europene.

Interfata pentru utilizator este simpla, asigurata printr-un display LCD si taste de selectare si reglare usor manevrabile.

DOMINUS. Aplicatia pentru controlul online al centralei

VICTRIX TERA poate fi controlata de la distanta prin intermediul noii aplicatii DOMINUS. Simpla si intuitiva, aplicatia permite controlul centralei si vizualizarea parametrilor de functionare pe tableta, smartphone sau laptop.

Prin conectarea unui emitator Wi-Fi (accesoriu optional cod 3.026273) intre panoul de comanda si un modem/router (ne furnizat de Immergas), se poate "comunica" de oriunde cu centrala.

AVANTAJELE APLICA?IEI DOMINUS

- Navigare intuitiva si utilizare simpla cu ajutorul touchscreen-ului de pe smartphone sau tableta.

- Control de la distanta cu acces direct la setarile principale, cum ar fi:

- Regim de functionare

- Temperaturi de lucru in regim de incalzire/ACM

- Intervale de timp si temperaturi ambientale aferente (numai cu CARV2)

- Receptie mesaje de avarie

- Resetarea centralei

- Posibilitatea de a fi utilizata oriunde si oricand

- Instalare usoara

- Acces de securitate criptat

AVANTAJE :

SCHIMBATOR DE CALDURA INOVATIV

Modulul de condensare (schimbatorul de caldura) din otel inox asigura durabilitate, fiabilitate ridicata si rezistenta la actiunea condensatului format prin racirea gazelor de ardere. Probabilitate scazuta de colmatare datorita pasajelor mari de circulatie a apei. Usurinta la intretinere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura