Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Statie epurare ape uzate menajere SBR1/6 LE' Valrom

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16100 lei Lei
Brand
VALROM
Cod produs
48600000005
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Aceasta statie SBR 1-6 este proiectata atat pentru echiparea locuintelor noi cat si pentru re-echiparea foselor septice existente .In mod particular au fost proiectate sa epureze ape uzate menajere provenite din locuinte cu un debit de 1000 litri / 24 ore.

Apa acumulata in statie nu trebuie sa contina substante chimice care pot dauna populatiei de bacterii.

Este statie de epurare folosita pentru apele uzate menajere.

Este folosita pentru un debit zilnic de maxim 1000 litri/zi. Numar recomandabil de persoane ce utilizeaza sistemul este de 1-6.

Statia de epurare este alcatuita din bazinul bicameral, pompa de aerare, pompa de alimentare, pompa de evacuare apa epurata, ponton si panou de comanda.

Statia de epurare functioneaza pe principiul SBR (sequenting batch reactor), folosind o combinatie de tratare cu namol activ si separare fizica prin decantare. Acest lucru se realizeaza in 4 cicluri de functionare pe 24 de ore.

Bazinul bicameral este din polietilena. Primul compartiment functioneaza ca volum tampon si pentru decantare, iar al doilea compartiment este utilizat pentru tratarea apei uzate. Pompa de aerare asigura barbotarea aerului si dizolvarea oxigenului necesar populatiei de microorganisme care descompun substantele organice in componente primare.

Este de tip Oxyperl 3 (Jung Pumpen) cu o putere de 270 W, turatie de 2830 rot/min si cu un debit maxim de aer de 8 m3/h.

Pompa de alimentare alimenteaza cu apa uzata compartimentul de sedimentare in cel de tratare, iar pompa de evacuare elimina apa epurata din sistem. Ambele pompe sunt de tipul Nova 180, de la Dab, cu o putere de 200 W, turatie de 2850 rot/min si un debit maxim de 5000 l/h.

Toate echipamentele sunt montate pe un ponton plutitor, de forma aproximativ cilindrica, fiind sutinut de peretii bazinului prin intermediul unor lanturi. Inaltimea minima si maxima de flotatie sunt stabilite astfel incat ss acopere debitul de apa calculat.

Panoul de comanda este alcatuit dintr-un display, buton de resetare ciclu, conector RS232 pentru conexiune la PC, led care se stinge in cazul unei avarii si led care semnifica faptul ca echipamentul executa comanda din program .

Pe display este afisat timpul de functionare pompa alimentare, pompa de evacuare, pompa de aerare, aparitia unei avarii, activarea programului de vacanta, timpul de pauza. Panoul de comanda are functie de autodiagnosticare stare echipamente si de recuperare automata din erori de functionare.

Avantaje statie de epurare ape uzate menajere pana la 1000 litri/zi model SBR 1/6 LE

- Versatila - poate fi livratata atat ca instalatie gata de folosit sau poate echipa bazine existente din beton sau materiale plastice

- Performanta - procesul de epurare este controlat mentinand randament de epurare constant pe toata durata de utilizare

- Usor de montat - pontonul cu echipamentele preasamblate si bazinul din material plastic pot fi montate cu minim de investitii si efort

- Usor de intretinut - datorita montarii echipamentelor de tratare pe ponton

- Lucrari minime de mentenanta - necesita un numar minim de operatii de intretinere iar intervalul de timp la care este necesara vidanjarea este de cca 1-2 ani

- Economica - unitatea detecteaza automat lipsa de apa in alimentare si trece in regim de vacanta , ceea ce determina o reducere a consumului de energie electrica

- Usor de operat - unitatea de comanda monitorizeaza instalatia , semnalizeaza si inregistreaza orice defectiune a echipamentelor

- Autorecuperare - in cazul aparitiei unei disfunctionalitati (eroare de functionare a unui echipament , cadere de tensiune) panoul de comanda si control incearca cu o anumita fercventa sa reia regimul normal de functionare, semnaland in acelasi timp disfuntionalitatea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura