Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Centrala termica Arca Pixel MX 30/35 PN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4350 lei Lei
Brand
ARCA CALDAIE
Cod produs
ECOPMX110PN2
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Pixel MX PN este noua centrala cu condensare cu preamestec miniaturizata cu tehnologie electronica digitala Arca. Un proiect articulat bazat pe o tehnologie inovativa extrem de afidabila care utilizeaza un schimbator din otel inox monotub pentru a oferi utilizatorului maximum de confort si economisire energetica. Modele: de la 20 la 35 kW. Modularea flacarii optimale limitate la 1:7 pentru a garanta cea mai mare silentiozitate oferita de un ventilator cu turatii variabile, folosit cu viteza redusa si cu range-ul cel mai performant. Particularitatile camerei etanse apara centrala de posibile aspirari de impuritati, de apa sau de insecte foarte periculoase pentru ventilator si pentru vana de gaz.

O arhitectura curata - creata pentru o intretinere usoara

- Schimbator monotub cu sectiune a traseului cat mai larga posibil

- Sifon condens uscat

- Camera etansa protejeaza centrala de posibile aspirari de impuritati sau de umiditate si garanteaza cea mai mare silentiozitate a sistemului

- Spatiul rezervat vasului de espansiune permite instalarea a 3 modele: 7-8-10 litri

- Pompa electronica cu inalta eficienta

- Pe partea superioara a centralei este plasata vana de incarcare a vasului de espansiune, care permite verificarea si umflarea presiunii vasului fara sa fie deschisa centrala.

- Vizorul flacarii pentru controlul vizual al combustiei
TEHNOLOGIA CONDENSARII PNEUMATICE

Aceasta tehnologie, deja prezenta pe piata, cu un concept extrem de simplu, este imbinata intr-un proiect articulat, si are ca obiectiv inovarea, pastrand performantele cu privire la consum, afidabilitate si maxim de comfort pentru utilizator.

ARZATOR PREMIX DIN OTEL INOX CU MICROFLACARA

Arzatorul din otel inox cu microflacara aflat in interiorul schimbatorului este folosit cu un range de putere limitat 1:7. In acest mod solicitarile termice si temperatura de lucru limitata garanteaza o lunga durata de viata componenetelor.

SCHIMBATOR MONOTUB DIN OTEL INOX CU DEBIT MARIT

Schimbatorul monotub cu debit marit si cu pierderi de sarcina scazute, constituie o evolutie importanta pentru sectorul centralelor cu condensare, fata de vechile modele ale schimbatorilor cu fluxuri paralele, inca prezenti pe piata. Cu aceasta solutie tehnologica, centrala rezulta mult mai rezistenta in prezenta unor instalatii necuratate complet de reziduri organice sau neorganice. O tehnologie care pentru afidabilitatea sa se aproprie de cea a centralei cu dublu schimbator, in conformitate cu rigurozitatea bazei stiintifice care utilizeaza materiale nobile precum otel inox pentru a desfasura diferite functii in special cea de condensare directa.

GRUPUL HIDRAULIC DIN ALAMA CU VANA CU 3 CAI MOTORIZATA

Grupul hidraulic este realizat din monobloc de alama cu robinet de incarcare cu debitul redus si by-pass de serie. Schimbatorul din inox apa-apa cu 12 placi (14 placi la 30 si 35 kW) permite erogarea apei calde menajere in mare cantitate si cu temperatura controlata oferind o mare rezistenta la depuneri de calcar. ARCA a ales sa arate in cataloagele propriile componente cu scopul evidentierii calitatilor, ca de exemplu grupul din alama, garantia unei lungi durate de folosire. Solutia cu vana cu 3 cai motorizate cu consum electric redus, permite un control mai rapid al functiei antiinghet si cel al producerii apei calde menajere chiar cu debite limitate.

SPALAREA INSTALATIEI SI SEPARATOR DE NAMOL

Pentru buna functionare a centralei este recomandata o spalare abundenta a instalatiei cu apa curenta si cu aditiv potrivit, cu scopul indepartarii namolului, nisipului si rezidurilor solide de orice natura, mai ales in instalatii vechi fara sa neglijam impuritatile si rezidurile de prelucrare aflate in calorifere si in portprosoape. Este necesar si un separator de namol sau filtru antimagnetita,
Trimite mesaj
Din Gura in Gura