Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cazan din otel pe peleti, 24kW, Ferroli Biopellet Pro 24

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15850 lei Lei
Brand
FERROLI
Cod produs
LSBBP24T
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cazanul Biopellet Pro 24 kW are principiul de functionare bazat pe utilizarea camerei de ardere in depresiune, aceasta fiind complet etansa astfel incat fluxul de aer este controlat de ventilatorul de evacuare, montat pe partea din spate a cazanului. Controlul arderii este optimizat folosind un algoritm de modulare, care scade automat dozarea peletilor si a aerului pe masura ce cazanul se apropie de temperatura dorita. Cazanul este dotat cu panou de comanda digital care afiseaza ora si data, activarea cronometrului, puterea de ardere si regimul de lucru, cod de eroare, temperatura setata a cazanului, modul de iarna/vara.

Cazanul Biopellet PRO 24 kW are 1564 mm inaltime, 772 mm latime si 638 mm lungime, fiind usor de transportat si montat datorita dimensiunilor reduse. Acesta este vopsit cu vopsea termica care ajunge la rezistenta sa finala dupa cateva cicluri de functionare, fiind motivul principal din cauza caruia nu trebuie sa atingeti suprafetele.

Cazanul Biopellet PRO 24 kW este conceput si fabricat pentru a functiona numai pe peleti clasa A (DIN plus 51731) cu urmatoarele caracteristici:

- Material 100% lemn rasinos sau foios;
- Diametru 6/8 mm;
- Lungime 20 - 30 mm;
- Putere calorifica > 4.8 kW/kg;
- Continut cenusa 8%.

Instructiuni de curatare:

Curatarea cazanului trebuie efectuata numai in stare rece. Curatarea camerei de ardere trebuie facuta in fiecare zi. Pentru a efectua acest lucru, asigurati-va ca este oprit cazanul si este complet racit, dupa care scoateti gratarul de ardere si se curata de cenusa. De asemenea, se curata peretii camerei de ardere si se extrage tava de cenusa din camera de ardere. Dupa curatarea completa a camerei de ardere se monteaza tava de cenusa si gratarul de ardere. Inainte de pornirea cazanului se asigura inchiderea completa a usii.

Curatarea drumurilor de fum este obligatorie cel putin o data pe luna sau de cate ori este nevoie in functie de calitatea peletilor si a timpului de functionare al echipamentului.

Curatati cenusa care cade de pe drumurile de fum (o parte din cenusa cade in camera de ardere, iar o parte se extrage in camera inferioara de curatare). De fiecare data cand deschideti usile cazanului verificati garnitura capacelor. Daca constatati defectiuni la garnituri este interzisa aprinderea cazanului pana la schimbarea lor.

Este interzisa amplasarea cazanului in spatii de locuit, inclusiv holuri !

Specificatii tehnice:
- Brand - Ferroli
- Garantie persoana fizica - 24 luni
- Garantie persoana juridica - 24 luni
- Tip cazan pe combustibil solid - ardere normala
- Presiune maxima de lucru - 2 bar
- Material - otel
- Capacitate rezervor peleti - 105 kg
- Consum peleti - 3.2 kg/h
- Tiraj - natural
- Volum - 48 l
- Grad de protectie - IP44
- Inaltime - 1564 mm
- Putere - 24 kW
- Randament - 96 %
- Dimensiune racord gaze arse - 80 mm
- Tip combustibil - peleti
- Dimensiune racorduri tur/retur - 1/1 inch
- Alte caracteristici - Cazan complet echipat; nivel scazut de NOx conform Normelor Europene EN 303 - 5; ventilatorul de evacuare asigura debitul de aer necesar arderii si evacuarii gazelor de ardere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura