Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rama montaj bideu suspendat Schell Montus C115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

796 lei Lei
Brand
SCHELL
Cod produs
030670099
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Modul de montaj bideu Schell Montus C 115 pentru montaj in rigips cu inaltimea ramei de 115 mm iar picioare ajustabile pe inaltime intre 0 si 27 cm.
De asemenea, sunt incluse racordul pentru para de dus si cotul de scurgere de 50 mm.

Schell reprezinta un etalon peste tot unde sunt necesare solutii robuste, igienice si care economisesc resursele: in spatiile sanitare publice, semi-publice si comerciale, care sunt solicitate deosebit de intens. Indiferent daca este vorba de scoli, hoteluri, stadioane sau popasuri. Si poate in curand si in spatiul dumneavoastra.

SCHELL este producator de sisteme de spalare inovatoare si si-a creat un renume si in domeniul bateriilor comandate electronic. Pentru fiecare dintre aceste produse SCHELL ofera tehnica de montaj adecvata. Indi-ferent daca este vorba despre spatiul privat sau spatiul sanitar public, pentru lavoare, dusuri, WC-uri sau urinale, pentru constructiile uscate sau umede cu SCHELL luati intotdeauna decizia corecta.

Elementele de montaj PT de la SCHELL dispun de module pentru construc-tiile uscate in constructiile de sustinere (lemn sau metal) sau in montajul umed in zidarie.

Montajul uscat

Pentru utilizarea modulelor la montajul cadrului de sustinere sau PT, SCHELL ofera un program cuprinzator pentru a veni in intampinarea ori-carei situatii de montaj. Modulul reprezinta o constructie din cadru de otel profilat autoportant cu picioare ajustabile pe inaltime. Suprafata cadrului profilat este vopsita in camp electrostatic.

Noile module de lavoare MONTUS permit pentru utilizarea de seturi-lor de prindere in perete SCHELL suplimentar o ajustare fina fara scule a fixarii la perete. Curbura scurgerii este reglabila pe adancime. Datorita operatiunii de umplere intarziata se obtine o economie de apa de cca 0,5 litri la o cantitate de spalare mai mare per operatiune de spalare. Mo-dulele de rezervoare de spalare MONTUS dispun de un ventil de umplere extra silentios din clasa I.

Instructiuni de instalare rama bideu SCHELL MONTUS.

Pliant rama bideu SCHELL MONTUS.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura