Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rezervor apa vertical, patrat, Valrom Aquapur, 300 l

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1050 lei Lei
Brand
VALROM
Cod produs
49530300000
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Este un rezervor monobloc vertical, compact, alcatuit dintr-un strat exterior din polietilena, cu rezistenta mecanica buna, dintr-un strat intermediar de polietilena expandata cu rol anticondens si dintr-un strat interior din polietilena, continand compusi anorganici cu argint activ, avand caracteristici antimicrobiene. Este folosit pentru stocarea apei potabile

In functie de capacitatea aleasa, aquaPur asigura un volum tampon de apa de 300; 500 sau 750 litri. Aceasta cantitate asigura consumul pentru perioadele in care furnizarea apei este oprita sau reduce numarul de porniri ale pompei din alimentare. Dimensionarea se face tinand cont ca, in medie, o persoana consuma zilnic cca 150 litri de apa. Acest volum trebuie marit daca folositi apa din rezervorul tampon si pentru alte activitati (udarea gradinii etc).

Rezervorul este construit monobloc (fara imbinari) pentru a asigura etanseitatea si reduce riscul de scurgere. Este realizat din 3 straturi distincte:

- strat exterior din polietilena pentru rezisten a mecanica buna;

- strat intermediar din polietilena expandata si are rol de a reduce formarea condensului pe suprafata (termoizolatie);

- strat interior din polietilena care inglobeaza compusi anorganici cu ioni de Ag pentru a bloca dezvoltarea microorganismelor.

Capacitatea argintului de a inhiba dezvoltarea microorganismelor este cunoscuta din antichitate, fiind folosit pentru a asigura potabilitatea apei. Agentul activ este un amestec de compusi anorganici pe baza de Ag inglobat in masa de material. In prezenta apei, ionii de argint sunt eliberati lent si inhiba dezvoltarea microorganismelor interferand cu mecanismele celulare responsabile de multiplicare.

Tehnologia cu Ag activ prezinta un dublu efect: inhiba dezvoltarea microoganismelor pe suprafata rezervorului si pastreaza potabilitatea mediului depozitat. Actiunea se extinde asupra unei game foarte largi de microorganisme - peste 25 clase de bacterii, alge, ciuperci, mucegaiuri etc. Studiile efectuate in institute de specialitate (Institutul Cantacuzino, Bucuresti; Hygiene Institut des Ruhrgebiets Trink und Badewasserhygiene, Gelsenkirchen, Germania, Industrial Microbiological Services LTD, Stafford, Anglia) au demonstrat ca in primele 24 ore de la contact aquaPur asigura reducerea cu cca. 99,5% a culturilor de Staphylococcus Aureus, Pseudomonas Aeruginosa, Escherichia Coli si Legionella Pnuemophila.

Manual tehnic - rezervorul AquaPUR Valrom

Certificat sistem calitate - rezervorul AquaPUR Valrom - ORIG 9001 26 11 2022

Aviz sanitar - rezervorul AquaPUR Valrom.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura