Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Pentru confortul casei tale

Membru Bizoo de 4 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Termosemineu pe peleti Ferroli Salerno Pellet 30kW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15700 lei Lei
Brand
FERROLI
Cod produs
LSSMP30T
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Termosemineu pe peleti Ferroli Salerno Pellet dispune de o echipare completa cu pompa de incalzire, vas de expansiune, supapa de siguranta, termostat de siguranta, arzator pe peleti cu autocuratare, buncar peleti si tavita de cenusa detasabila.

Destinat atat incalzirii spatiilor de locuit, cat si a celor publice, acest termosemineu pe peleti este dotat cu schimbator de caldura din otel pentru sistem de incalzire cu temperatura agentului pana la 90 C si o presiune maxima de 2,5 bari.

Unul dintre cele mai eficiente termoseminee cu peleti, Ferroli Salerno Pellet are un control al arderii optimitat, folosind un algoritm de modulare care scade automat dozarea peletilor si a aerului pe masura ce cazanul se apropie de temperatura dorita.

Nu in ultimul rand, acest termosemineu Ferroli are un design elegant, dispunand de un panou de comanda complet si intuitiv cu o interfata cu display de mari dimensiuni cu touch screen.

In plus, nu necesita camera tehnica separata. Termosemineul Ferroli Salerno Pellet se monteaza pe podea, poate fi conectat cu un termostat de ambiet si poate incalzi inclusiv apa menajera prin conectarea unui boiler extern care se achizitioneaza separat.

De ce sa alegi Termosemineu pe peleti Ferroli Salerno Pellet

- 5 ani garantie

- autocuratare mecanica a arzatorului

- posibilitate conectare boiler extern pentru producere ACM

- posibilitate conectare termostat de ambient

- nu necesita camera tehnica separata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura